Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3761
Miercuri, 8 decembrie 2021
09:22:20

Zilele Turismului Gorjean - 07 Sep 2013

 

Presedintele Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (F.A.P.T.) Corina Martin a participat ieri, 06 septembrie, la deschiderea evenimentului Zilele Turismului Gorjean, organizat in perioada 06-15 septembrie a.c. de catre Consiliul Judetean Gorj, prin Centrul Judetean pentru Promovarea si Conservarea Culturii Traditionale Gorj si institutiile culturale gorjene, cu sprijinul Asociatiei Profesionale Patronale de Turism Gorjul.

La deschidere au mai fost prezenti presedintii de Consilii Judetene din Gorj, Olt, Arges, Mehedinti, ministrii Daniel Constantin si Mihnea Costoiu, primarii din Tg.Jiu, Craiova si alte localitati, IPS Irineu al Olteniei, hotelieri si agentii de turism.

La aceasta intalnire, la propunerea Corinei Martin, presedinte F.A.P.T., s-a decis infiintarea Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Gorj.

Astfel, manifestarile din cadrul Zilelor Turismului Gorjean continua pana pe data de 15 septembrie, fiind programate zilnic diverse evenimente care au drept scop promovarea judetului Gorj.

 „In calitate de presedinte al Federatiei F.A.P.T. sustin promovarea obiectivelor turistice unice din judetul Gorj, unde am fost placut surprinsa de buna organizare a “Zilelor Turismului Gorjean”. Consider ca organizarea acestui eveniment contribuie la promovarea celor mai importante elemente de interes turistic ale judetului Gorj si la identificarea unor noi oportunitati de dezvoltare turistica in zona”, a declarat Corina Martin, presedinte F.A.P.T..

StarPressDa mai departe: