Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3761
Miercuri, 8 decembrie 2021
09:16:38

Deschiderea sezonului estival 2013 si Sarbatoarea Pastelui dau startul distractiei pe Litoralul Romanesc! - 04 Apr 2013

 

Parade, concerte, petreceri campenesti, concursuri sunt doar cateva dintre evenimentele care vor marca deschiderea sezonului estival 2013 pe Litoralul Romanesc, precum si Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului – Pastele!

Si in acest an, autoritatile locale, hotelierii, agentiile de turism si proprietarii de cluburi au depus eforturi comune pentru pregatirea sezonului estival, inca din lunile de iarna.  

Pentru aceasta, la Targul de Turism al Romaniei, Asociatia Litoral – Delta Dunarii a promovat cu succes evenimentele intregului Sezon 2013, care va fi lansat pe data de 01 Mai.

Conditiile meteo se anunta favorabile pentru prima iesire la mare pentru sezonul 2013, iar hotelierii si agentiile de turism au lansat oferte la nivelul tarifelor anului 2012.

S-a inregistrat deja o crestere a cererii de cumparare a pachetelor turistice cu peste 20% fata de 2012.

 “Litoralul Romanesc este destinatia “vedeta” pentru petrecerea minivacantei de 1 Mai, destinatia preferata in primul rand de tinerii amatori de distractii si cluburi , dar si de celelate categorii de turisti, avand in vedere ca vom deschide sezonul intr-o "maxi mini-vacanta", in acest an. Am apreciat intelegerea primului ministru fata de problemele turismului romanesc si, ca urmare a deciziei sale de acceptare a solicitarii noastre de a aproba zilele de 2 si 3 mai ca zile libere, avem o excelenta ocazie de a organiza evenimente incendiare pe Litoralul Romanesc, pentru a deschide in forta Sezonul 2013. Ne asteptam la un numar record de peste 40.000 de turisti pe Litoralul Romanesc. Vom avea evenimente si concerte in majoritatea statiunilor, si in fiecare Club din Mamaia, iar de 1 Mai intram impreuna in traditionala parada a Asociatiei noastre, cu 50 de masini off-road, 30 de masini de epoca si motociclete, dar si cu masini de raliu, care vor promova “Raliul Deltei" - evenimentul anului in Delta Dunarii, anuntat pentru perioada 31 mai – 01 iunie, la Tulcea. Vom incheia evenimentele de 01 Mai cu oficierea Sarbatorii Pascale, unde aducem " Lumina de la malul marii ", a declarat Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii.

Conform traditiei, Asociatia Litoral - Delta Dunarii (ALDD) face cunoscut programul complet al evenimentelor care vor fi organizate in perioada 27 aprilie – 05 mai a.c., atat in statiunea Mamaia, cat si in sudul litoralului, program pe care vi-l facem cunoscut in integralitate.

Iata programul evenimentelor incendiare de pe litoral

01 Mai - Parada cu masini de epoca, motociclete, masini off-road, masini de raliu, autobuze supraetajate, Mangalia - statiuni - Eforie Sud – Eforie Nord - Constanta - Mamaia – Navodari ( organizata de Asociatia Litoral – Delta Dunarii)

MAMAIA - CONSTANTA

01-05 mai

FashionTV Summer Festival -  Eveniment de lansare a sezonului estival:

 urmata de un spectacol, in cadrul careia va fi prezentat programul de evenimente al sezonului estival;

Petreceri FashionTV in cluburile de pe litoral deschise special pentru 1 Mai.

01-05 mai

Expo Car Show "Conduceti prudent", Club Ego (in  fata clubului si in parcarea aferenta) – participa 15 branduri auto de top din Romania.

01 mai  - Concert Pepe, Crema Summer Club;  Concert DJ M.O.S. - resident dj LIV Club - Miami, Club Ego; Concert Cabron, Club Jezoo; 02 mai - Concert Alex Velea, Crema Summer Club; 03 mai - Concert Corina, Crema Summer Club;      Concert Amerie, Club Ego; Concert Ruby, Club Jezoo

03-05 mai

The Mission 1st of May, Festival de muzica electronica

04 mai - Concert DJ Simon&Pascal, Crema Summer Club; Concert DJ Willy Monfret, Club Ego

04 mai - Slujba de Inviere pe plaja – Zona Cazino Mamaia

EFORIE – evenimente propuse (stadiu de proiect)

01    Mai -   S?rb?torirea Zilei Internaționale a Muncii și deschiderea sezonului estival; Petrecere câmpeneasc?: concerte de muzic? pop, rock, folclor; Expoziție foto: ”Turist la Eforie”

01    Mai - S?rb?torirea Zilei Tineretului, evenimente pentru atragerea turiștilor în vacanța de 01 mai; Crosul litoralului” - competiție organizat? în parteneriat cu cluburi de profil de la nivel naționa; Concurs ciclism - competiție organizat? în parteneriat cu cluburi de profil de la nivel național; Festivitate de premiere; Concerte / focuri de artificii

MANGALIA – evenimente propuse (stadiu de proiect)

27-29 aprilie - Festivalul Florilor

29 aprilie-05 mai - Cor de muzica bisericeasca, Casa de Cultura

01-03 mai - Megaparty - Concerte de muzica electronica, plaja Venus-Saturn

04 mai   - Slujba de Inviere;  “Lumina care vine, se intoarce la ceruri” – lansare lampioane

Toti cei care vor dori sa marcheze debutul noului sezon estival, precum si Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului – Pastele, intr-un mod absolut inedit, sunt asteptati pe litoral pentru o minivacanta de neuitat.

Lista generala a evenimentelor organizate pe Litoral este actualizata periodic pe site-ul Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, accesand link-ul de mai jos:  http://www.asociatia-litoral.ro/evenimente_litoral.html.

StarPress

Foto: Eduard CHIȚU

 Da mai departe: