Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3585
Miercuri, 16 iunie 2021
16:11:50

Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta! Bratara de Vacanta - Campanie lansata pe litoralul romanesc! - 27 Jun 2013

 

Radio Vacanta si World Vision Romania anunta lansarea celei de-a patra editii a campaniei „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta - Bratara de Vacanta". Anul acesta vor fi oferite peste 15.000 de bratari de vacanta copiilor care vor veni impreuna cu parintii pe litoral, in perioada 28 iunie – 1 septembrie.

Vineri, 28 iunie, incepand cu ora 10.00, evenimentul de deschidere a campaniei va avea loc in statiunea Mamaia,  pe plaja din zona Perla - Flora.

Pentru al patrulea an consecutiv, Campania isi propune sa reduca numarul de copii care se ratacesc anual pe plaja, prin oferirea cu titlu gratuit a unei “bratari de vacanta” copiilor sub sapte ani si organizarea a diferite evenimente pe plajele de pe litoralul romanesc.

Campania “Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta – Bratara de vacanta” a ajuns in cel de-al patrulea an si asta arata grija noastra constanta pentru siguranta turistului. De 46 de ani la Radio Vacanta ajung copiii care se ratacesc pe plaja. Bratara de Vacanta reprezinta deja o marca a litoralului romanesc, iar campania se dezvolta de la un sezon estival la altul. Si anul acesta echipele Radio Vacanta si World Vision Romania vor fi pe plajele litoralului romanesc si vor distribui gratuit acest produs – Bratara de Vacanta, care in patru ani a devenit indispensabil pentru parintii care aleg ca destinatie de vacanta litoralul romanesc”, a declarat Daniel Sirbu, redactor sef Radio Constanta – Radio Vacanta.

Anul acesta, vor fi distribuite gratuit peste 15.000 de bratari din Supertek 1, material asemanator hartiei cerate, rezistent la apa, pe care se vor trece cateva elemente de identificare (numele copilului, un numar de telefon al parintilor).

Totodata, pe bratari, turistii vor gasi si numerele de telefon de la Radio Vacanta si World Vision

„Cea mai mare bucurie si satisfactie a echipei World Vision este faptul ca am reusit impreuna cu partenul nostru, Radio Vacanta, sa oferim prin intermediul bratarilor de vacanta, protectie sporita unui numar de peste patruzeci de mii de copii cu varste cuprinse intre 0-7 ani, care si-au petrecut vacantele pe litoralul romanesc in ultimii trei ani. Aprecierea si multumirea parintilor care gasesc ideea bratarii de vacanta salutara ne confirma utilitatea campaniei "Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta" si ne motiveaza sa continuam pentru a reduce de la an la an, numarul copiilor care se ratacesc pe plaja", a spus Isabela Stefan – Iorga, Specialist Marketing si Comunicare World Vision Romania – biroul zonal Constanta.

Program activitati:

-        28 - 30 iunie – zona Perla /Flora

-        5 - 7 iulie – zona Flora / Cazino

-        12 - 14 iulie – zona Cazino/Rex

-        19 - 21 iulie – Eforie

-        26 - 28 iulie – Costinesti

-        2 - 4 august – Neptun

-        9 - 11 august – Venus

-        16 - 18 august – Jupiter

-        23 - 25 august – Saturn

-        30 august - 1 septembrie – plaja Modern

-        1 septembrie – final de campanie

Partenerii Campaniei „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanta - Bratara de Vacanta" in sezonul estival 2013 sunt: Asociatia Litoral – Delta Dunarii, Asociatia Patronala Mamaia, Patronatul Firmelor din Turism “Ion Movila” Eforie-Techirghiol, Asociatia Nationala a Scafandrilor si Salvamarilor Profesionisti din Romania si I-Tour.

StarPressDa mai departe: