Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3585
Miercuri, 16 iunie 2021
18:09:54

Concurs international de sporturi extreme „Gravity Summer Jam” - 08 Aug 2013

 

Vineri, 09 august, si sambata, 10 august, incepand cu ora 14.00, Administratia Gravity Park lanseaza invitatia de a participa la concursul international de sporturi extreme „Gravity Summer Jam”. Este un eveniment marca Gravity Park, creat special pentru tinerii care sunt interesati de sporturile extreme (aggressive rollerblading, climbing, skateboarding și BMX) si arta urbana.

Prima editie a avut loc in vara lui 2012, fiind un eveniment local, organizat in special pentru tinerii din orasul Constanta.

Daca anul trecut la „Gravity Summer Jam” au participat 67 de concurenti cu varste cuprinse intre 9 si 27 de ani, anul acesta se preconizeaza un numar de aproximativ 100 de sportivi.

Editia din acest an va fi una de talie internationala, datorita parteneriatului cu „We Tour Romania”, un turneu national de sporturi extreme, de amploare, (la care participa  sportivi din țar? și str?in?tate), aflat in prezent la a 5-a editie.

Competitiile incep de la ora 17.00, vineri – 09 august, avand loc calific?rile si concursul de climbing, iar sambata – 10 august, se vor desfasura finalele la skate, bike si role.

Artele urbane vor fi reprezentate prin DJ Fresh The Funkster si o sesiune de graffiti.

Festivitatea de premiere are loc la ora 20.00, cu premii în valoare de 1.800 euro, iar after party-ul începe la ora 21.15.

Evenimentul este organizat de administratia Gravity Park, cu sprijinul Primariei Municipiului Constanta.

StarPress

 

 Da mai departe: