Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3761
Miercuri, 8 decembrie 2021
08:47:06

Christmas Shopping Event, la Constanta - 12 Dec 2013

 

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa anunță organizarea, în perioada 12 - 23 decembrie 2013, la Maritimo Shopping Center (intrarea 2), a celei de-a doua ediţie a Christmas Shopping Event.

Este un eveniment – concept inovator, proiectat pentru a veni în întâmpinarea celor aflaţi în căutarea unor cadouri Premium, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Scopul evenimentului îl reprezintă reunirea, sub acelaşi acoperiş, a producătorilor, importatorilor, distribuitorilor, retailerilor online şi magazinelor specializate de produse de lux, oferite clienţilor în pachete atractive sub aspectul imaginii, calităţii şi originalităţii.

O colecţie unică de cadouri, selectate cu atenţie şi personalizate, care poate fi abordată direct, de către clienţi, exclusiv în cadrul acestui eveniment.

Christmas Shopping Event propune cumpărătorilor o colecţie impresionantă de combinaţii inedite, cadouri excepţionale, oferite publicului constănţean de peste 25 de expozanţi, din întreaga ţară.

În cadrul Christmas Shopping Event vizitatorii se vor putea bucura de o generoasă ofertă de sezon, care cuprinde: decoraţiuni şi aranjamente florale de Crăciun, cutii de cadouri, produse cosmetice, bijuterii, ciocolată, dulciuri, produse de patiserie, ceaiuri, cafea, accesorii pentru ceai şi cafea, vase de ceramică şi produse handmade.

De asemenea, Christmas Shopping Event va cuprinde o secţiune specială de confecţii din piele şi blană, care va fi amplasată într-unul dintre spaţiile comerciale din mall, la intrarea numărul 1.

Christmas Shopping Event este un spectacol captivant şi plin de inspiraţie, conceput pentru a completa atmosfera festivă a sărbătorilor de iarnă, propunând constănţenilor o altfel de ofertă pentru cumpărăturile de Crăciun, o experienţă creativă şi plăcută.

                                                        

Iată și program de vizitare: 12 - 23 decembrie: 10.00 - 22.00

StarPressDa mai departe: