Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3585
Miercuri, 16 iunie 2021
16:06:06

Asociatia Litoral – Delta Dunarii si-a deschis punct de lucru in Tulcea - 12 Apr 2013

 

Joi, 11 aprilie, la Tulcea, Asociatia Litoral – Delta Dunarii (ALDD) si-a deschis un punct de lucru, moment la care au participat Corina Martin - presedinte ALDD, Constantin Hogea – Primar Municipiul Tulcea, Florin Puscau – administrator public in cadrul Consiliului Judetean Tulcea, Dragos Gociman - Vicepresedinte al Asociatiei Patronatului in Turismul din Delta Dunarii si, nu in ultimul rand, domnul Mihai  Tanase, Presedinte Club Sportiv Nautic Motorsport, organizator al Raliului Deltei.

Situat in cadrul centrului de informare turistica al Primariei Municipiului Tulcea, punctul de lucru al ALDD are rolul de a fi un liant de comunicare intre turistii care frecventeaza municipiul, dar si judetul, si bineinteles agentiile de turism si structurile de primire turistice.

 “Suntem bucurosi ca am reusit sa infiintam acest punct de lucru la Tulcea; acest lucru nu ar fi fost posibil fara ajutorul autoritatilor locale din judet, care s-au raliat obiectivelor de promovare si dezvoltare turistica ale Dobrogei turistice pentru care Asociatia noastra militeaza de 6 ani. Mai mult decat atat, este imbucurator sa constatam ca, in urma infotrip-ului organizat anul trecut in Delta Dunarii de catre Asociatia Litoral – Delta Dunarii si ANAT pentru agentii de turism din Romania si Republica Moldova, avem o crestere de 25% a rezervarilor pentru pachete turistice pentru destinatia Delta Dunarii, fata de aceeasi perioada a anului anterior. Activitatea punctului de lucru din Tulcea va contribui cu siguranta la promovarea destinatiei si implicit la cresterea vanzarilor. Urmatoarele actiuni pe care le avem in agenda sunt: RALIUL DELTEI, in perioada 31 mai-01 iunie, infotrip Asociatia Litoral-Delta Dunarii – Patronatul ANAT focusat pe agentii de business travel, infotur pentru corpul diplomatic ce activeaza in Bucuresti si lansarea programului DANUBE DELTA  All Inclusive ”, a  declarat Corina Martin – presedinte ALDD. 

La randul sau, Dragos Gociman, Vicepresedinte Asociatia Patronatului in Turism din Delta Dunarii a declarat: “Ne bucuram de un grad de ocupare de 80% in unitatile de cazare din Delta Dunarii pentru perioada 1 Mai si de un grad de ocupare de 90% in perioada Sarbatorilor Pascale. Trebuie consolidat parteneriatul intre mediul public si cel privat si, cu siguranta proiectele noastre de dezvoltare vor atrage din ce in ce mai multi turisti, ceea ce este desigur in beneficiul tuturor. Anul trecut am avut aproximativ 250.000 turisti, iar estimarile pentru acest an preconizeaza o crestere de 20-25%.”

StarPressDa mai departe: