Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3623
Sambata, 24 iulie 2021
08:19:20

Alteta Sa Regala Principele Nicolae al Romaniei participa la Startul Festiv si la antrenamentele oficiale Danube Delta Rally® 2015 - 26 May 2015

 

În perioada 04-06 Iunie a.c., la Tulcea, va avea loc cea de-a XVI-a ediție a Danube Delta Rally®, eveniment de motorsport  ce reunește sportivi de talie național? și internațional? ?i care are drept scop atât promovarea sportului de performanț?, cât și a zonei turistice a Județului Tulcea și a Deltei Dun?rii.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Nautic Motorsport, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) și a Federației Internaționale a Automobilului (FIA), în parteneriat cu Consiliul Județean Tulcea, Prim?ria Tulcea și Instituția Prefectului - Tulcea.

Potrivit organizatorilor, la Startul Festiv a celei de-a XVI-a ediții a Danube Delta Rally® care se va desfașura în data de 4 iunie 2015 în Piața Civic? din Tulcea, se anun?? ?i prezenta Alteței Sale Regale Principele Nicolae al României.

Totodata, Alteța Sa a acceptat invitația de a încerca postura de copilot, la antrenamentele oficiale care vor avea loc în data de 5 iunie a.c., în parcul de eoliene de la Agighiol.

Informații detaliate despre traseu, program ?i reguli de securitate se g?sesc pe site-ul  www.danubedeltarally.ro, lansat într-o nou? form? grafic?, odat? cu deschiderea înscrierilor.

StarPressDa mai departe: