Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3761
Miercuri, 8 decembrie 2021
07:45:37

Ajuta 20 de copii orfani sa mearga la scoala! Campanie 01 – 30 Septembrie - 16 Sep 2013

 

In fiecare an asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania se implica in ajutorarea copiilor saraci, care nu au posibilitati pentru a merge la scoala sau sunt in pragul abandonului scolar din cauza lipsei de rechizite.

Zeci de copii saraci au primit pana acum din partea asociatiei rechizite, hainute si incaltaminte pentru a putea merge la scoala.

O parte din acesti copii pot fi vazuti pe site-ul asociatiei (http://sperantapentruromania.ro/) in materialele video realizate an de an, cu aceasta ocazie.

Si in acest an, asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania are in atentie 20 de copii orfani pentru a fi ajutati cu tot ceea ce este nevoie pentru scoala, deoarece micutii sunt in pericolul de nu avea cele necesare inceperii anului scolar.

Multi dintre ei sunt intr-o situatie critica! Asta pentru ca, cei mai multi dintre ei sunt crescuti de bunici care abia supravetuiesc dintr-o pensie mica ori sunt crescuti doar de un singur parinte, de obicei mama, care nu lucreaza si traiesc numai din micile alocatii pentru copii.

Copii orfani care vor fi ajutati sunt din judetele: Arad, Caras Severin si Hunedoara.

In masura in care vor fi suficiente fonduri, alti 30 de copii din aceste judete, cat si din judetele Bihor si Timis vor fi ajutati cu rechizite.

La sfarsitul acestei proiect umanitar, asociatia va posta pe site un material video cu raportul de activitate, imagini din aceasta actiune umanitara, cat si interviuri cu copii, bunicii si mamele copiilor orfani ajutati.

Astfel, Misiunea Speranta pentru Romania face un apel de suflet, pentru a ajuta acesti copii orfani ce au mare nevoie de sprijin!

Cei care veti raspunde acestui apel si doriti sa donati pentru cei 20 de copii orfani, o puteti face in modalitatile prezentate mai jos.

Pentru fiecare copil avem nevoie de 150 de lei pentru intreg setul de rechizite scolare. In total vom avea nevoie de 3 000 lei.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de email: [email protected] sau telefon: 0749 402 098 sau 0766 365 833

Modalitati de donatie:

1. Online cu cardul, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://sperantapentruromania.ro/doneaza/

3. Prin transfer bancar in conturile asociatiei Misiunea Speranta pentru Romania, deschise la Raiffeisen Bank, in leu sau in euro:

-IN LEI: RO 39 RZBR 000 006 001 204 2338 deschis la Raiffeisen Bank

-IN EURO:  RO 24 RZBR 000 006 001 218 9757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

StarPressDa mai departe: