Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3557
Miercuri, 19 mai 2021
03:09:39

Suparat dupa o calatorie in parcul Yellowstone, un turist a facut o solicitare ciudata catre administratorii parcului natural - 07 Sep 2015

 
Un turist s-a plans pe internet ca nu a putut sa vada ursi in parcul Yellowstone. Dezamagit ca nu a zarit niciun urs in timpul plimbarii in parc, un turist le-a sugerat administratorilor sa 'invete ursii sa stea acolo unde vizitatorii ii pot vedea', relateaza closermag.fr.

In nord-vestul extrem al statului Wyoming, parcul natural Yellowstone cuprinde numeroase minunatii naturale. Pe cei 9.000 de kilometri patrati de terenuri protejate se afla lacuri, canioane, lanturi muntoase si vulcani, precum si multe animale salbatice, printre care bizoni, caprioare, cerbi, elani si ursi. Multi vizitatori vin sa admire aceasta fauna incredibila, asa incat este usor de imaginat dezamagirea turistului care a plecat fara sa vada ursi. El a postat pe Reddit un comentariu cel putin ciudat, cerand lucratorilor parcului sa invete ursii sa stea acolo unde pot fi vazuti. Turistul a adaugat ca este 'o calatorie mult prea scumpa pentru ca in final sa nu vezi ursi'.

Sursa foto: the_midgetaur / reddit.com

Parcul Yellowstone nu este insa gradina zoologica, iar animalele nu sunt domestice, arata site-ul parcului. Asa incat este imposibil ca animalele sa pozeze in fata turistilor si a aparatelor lor foto. Nemultumirea vizitatorului este totusi lesne de inteles, in contextul in care parcul adaposteste 603 ursi, incheie closermag.fr.Da mai departe: