Zilele Constanței marcată prin expozitia de pictura ”CONSTANȚA ARHITECTURĂ VECHE”

În perioada 16-22 mai a.c., Centrul Cultural Județean Constanța ”Teodor T. Burada” prin Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, vă invită la expoziția de pictură „Constanța Arhitectură Veche”, semnată de artistul Viorel Ungureanu, ce are ca scop marcarea Zilei Constanței.

Evenimentul vine în întâmpinarea constănțenilor cu imagini reprezentative ale orașului nostru, peisaje si clădiri istorice din Centrul Vechi, lucrări în acuarelă si pictură în ulei.

Diversitatea culturală din Constanța a avut o influență majoră asupra arhitecturii clădirilor din zona peninsulară, în perioada în care au fost construite, aceste aspecte fiind surprinse în lucrările artistului Viorel Ungureanu, angajat al Universității ”Ovidius” Constanta, în cadrul Facultații de Arte.

Expoziția poate fi văzută în spațiul expozițional al Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, din B-dul Ferdinand nr.56, conform următorului program: luni-joi 10:00-18:00, vineri-duminică 10:00-20:00.

Fiind o acțiune culturală dedicată orașului Constanța, accesul se va face gratuit.