UCPR: Producătorii autohtoni de carne de pui lucrează la nivelul celor mai înalte standarde tehnologice, etice şi de responsabilitate
Producătorii autohtoni de carne de pui lucrează la nivelul celor mai înalte standarde tehnologice, etice şi de responsabilitate, asigurând un nivel ridicat de siguranţă şi calitate a produselor din carne de pui, susţin reprezentanţii Uniunii Crescătorilor de Păsări din România (UCPR), într-un comunicat remis marţi AGERPRES.
Reacţia UCPR vine ca urmare a apariţiei periodice în spaţiul public "a unor afirmaţii false, care se bazează pe informaţii eronate şi imagini preluate din cărţile de anato...
Sursa articol: https://www.agerpres.ro/economic-intern/2023/12/06/ucpr-producatorii-autohtoni-de-carne-de-pui-lucreaza-la-nivelul-celor-mai-inalte-standarde-tehnologice-etice-si-de-responsabilitate--1215117
Sursa articol: https://www.agerpres.ro/economic-intern/2023/12/06/ucpr-producatorii-autohtoni-de-carne-de-pui-lucreaza-la-nivelul-celor-mai-inalte-standarde-tehnologice-etice-si-de-responsabilitate--1215117