Produsele cu maia, fuziunea culinară şi echilibrul nutriţional, principalele tendinţe în industria panificaţiei şi cofetăriei (studiu)
Produsele cu maia în domeniul brutăriei, fuziunea culinară şi echilibrul nutriţional sunt principalele tendinţe majore care vor influenţa industria panificaţiei şi a cofetăriei, la nivel mondial, potrivit unei companii care activează în domeniul materiilor prime pentru brutărie, patiserie, cofetărie şi ciocolaterie.
Informaţiile provin din ultima ediţie a studiului Taste Tomorrow, cel mai mare program de cercetare a consumatorilor de panificaţie din lume, realizat în parteneriat cu Ipsos Glob...
Sursa articol: https://www.agerpres.ro/economic-intern/2024/10/03/produsele-cu-maia-fuziunea-culinara-si-echilibrul-nutritional-principalele-tendinte-in-industria-panificatiei-si-cofetariei-studiu--1364898
Sursa articol: https://www.agerpres.ro/economic-intern/2024/10/03/produsele-cu-maia-fuziunea-culinara-si-echilibrul-nutritional-principalele-tendinte-in-industria-panificatiei-si-cofetariei-studiu--1364898