Preşedintele ANPC: Reducerea risipei alimentare ţine foarte mult de educarea consumatorului şi nicidecum de înfrânare
Reducerea risipei alimentare în sectorul casnic ţine foarte mult de educarea consumatorului şi nicidecum de înfrânare, susţine preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu.
Acesta a fost întrebat ce măsuri consideră că ar putea fi luate pentru reducerea risipei alimentare în sectorul casnic, care se ridică la peste 40%, conform ultimelor date disponibile.
"Am fost contemporan raţionalizării cotelor de zahăr, ulei şi ceea ce îşi mai imagina par...
Sursa articol: https://www.agerpres.ro/economic-intern/2024/03/13/presedintele-anpc-reducerea-risipei-alimentare-tine-foarte-mult-de-educarea-consumatorului-si-nicidecum-de-infranare--1264065
Sursa articol: https://www.agerpres.ro/economic-intern/2024/03/13/presedintele-anpc-reducerea-risipei-alimentare-tine-foarte-mult-de-educarea-consumatorului-si-nicidecum-de-infranare--1264065