Meniurile restaurantelor trebuie să conţină detalii despre ingrediente, valori nutriţionale şi E-uri, din 15 martie
Restaurantele şi unităţile de alimentaţie publică au obligaţia de a afişa, începând de miercuri, 15 martie, ingredientele şi valorile nutriţionale ale produselor şi preparatelor pe care le servesc consumatorilor, odată cu intrarea în vigoare a Ordinului 201/2022 al preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).
Iniţial, Ordinul trebuia să intre în vigoare pe 20 decembrie 2022, dar s-a hotărât amânarea până la data de 15 martie 2023 în urma consultărilor cu structuri...
Sursa articol: https://www.agerpres.ro/economic-intern/2023/03/15/meniurile-restaurantelor-trebuie-sa-contina-detalii-despre-ingrediente-valori-nutritionale-si-e-uri-din-15-martie--1075723
Sursa articol: https://www.agerpres.ro/economic-intern/2023/03/15/meniurile-restaurantelor-trebuie-sa-contina-detalii-despre-ingrediente-valori-nutritionale-si-e-uri-din-15-martie--1075723