Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3761
Miercuri, 8 decembrie 2021
08:52:33

Distractie la maximum pe Litoralul Romanesc in mini-vacanta de 1 MAI- Sarbatori Pascale! Iata programul complet al evenimentelor incendiare - 25 Apr 2013

 

Parada cu masini de epoca si motoare, concerte si petreceri cu Dj internationali, spectacol cu dansuri populare, festivaluri si targuri sunt doar cateva dintre evenimentele pregatite pentru toti cei care vor sosi pe Litoralul Romanesc sa petreaca mini-vacanta de 1 Mai – Sarbatori Pascale. Cu siguranta ca cele cinci zile, 01 – 05 mai, petrecute la malul marii vor reusi sa marcheze debutul unui nou sezon estival care se anunta a fi unul incendiar!

Asa cum ne-a obisnuit, inainte cu cateva zile de mini-vacanta de 1 Mai, Asociatia Litoral Delta – Dunarii (ALDD) reaminteste turistilor care vor alege Litoralul Romanesc ca si destinatie de vacanta pentru aceste zile, ca au fost pregatite pachete de cazare cu tarife speciale, autoritatile locale au intrat in linie dreapta cu lucrarile de cosmetizare ale statiunilor, cluburile se vor intrece in petreceri cu Dj internationali, centrele balneo – spa sunt deschise si nu in ultimul rand, conditiile meteo sunt extrem de favorabile pentru prima plaja din 2013.

Astfel, Litoralul Romanesc ofera pentru perioada 1 Mai – Sarbatorile Pascale pachete speciale, care pot sa cuprinda strict servicii de cazare sau pot ajunge sa aiba incluse mesele traditionale – barbeque organizat de hotel, “vanatoare” de oua, intampinarea turistilor cu pasca si vin rosu in noaptea de Inviere, asigurarea transportului la slujba de Inviere, servicii de relaxare,  balneo si spa, etc.

Potrivit ALDD, tarifele practicate pentru aceasta perioada, in nordul Litoralului acestea pornesc de la 60 lei de persoana / noapte la hotelurile de 3*, de la 100 lei de persoana / noapte la hotelurile de 4* si de la 229 lei / de persoana pe noapte la hotelurile de 5*, in functie de serviciile pe care le ofera fiecare structura de cazare, in timp ce in zona de centru si sud a Litoralului tarifele sunt cu 30 – 50 % mai mici.

Astfel, ziua de 1 Mai va debuta cu cea mai mare parada organizata de Asociatia Litoral – Delta Dunarii pe Litoralul Romanesc, de la Sud la Nord ( Constanta – Mangalia – Eforie – Constanta – Mamaia), in intervalul orar 10:00-16:00, in cadrul careia vor defila autobuze supraetajate, carul prietenilor facebook, masini de epoca, motoare, masina de concurs a “Raliului Deltei”, etc. parada incheindu-se cu un spectacol multietnic de muzica si dansuri populare, organizat la Piateta Cazino Mamaia, in intervalul orar 16:30 – 19:00.

Seara zilei de 1 Mai va continua cu un foc de artificii spectaculos, organizat in fata clubului Ego – Mamaia Nord, si cu petreceri deosebite organizate pana dimineata de cluburile de pe intreg Litoralul, special deschise pentru asigurarea distractiei in cele cinci zile libere la mare.

“Parada Litoralului Romanesc a devenit deja o traditie pentru ziua de 1 Mai. Este un moment care ne duce cu gandul la vara, vacanta  si distractie. Eforturile depuse in acest an de a strange in parada Asociatiei Litoral – Delta Dunarii au meritat, mai ales pentru ca, in acest an avem o premiera – turistii si constantenii pot sa participe alaturi de noi pe tot traseul stabilit, in carul prietenilor Facebook, prin inscrierea pe pagina Facebook a Asociatiei Litoral – Delta Dunarii. Parada va avea prima oprire in Portul Turistic Mangalia, unde se va face Deschiderea Oficiala a Sezonului Estival 2013 si va continua cu defilarea prin Eforie, Constanta si Mamaia, iar  incepand cu ora 16:30, toata lumea va fi invitata sa participe la un spectacol intitulat de noi “Dobrogea multietnica”, la scena de la Piateta Cazino – Mamaia. Aici veti vedea dansurile comunitatii grecesti, aromane, turco-tatare, rusesti si nu in ultimul rand, ansamblul Romancuta din Cumpana. Pe langa actiunile organizate de 1 Mai, primariile membre in cadrul Asociatiei noastre vor organiza mai multe evenimente, dintre care amintim: Targul de Antichitati de la Eforie (1-3 mai ), in timp ce la Mangalia, in ziua de 4 mai se va organiza Slujba de Înviere si se vor lansa 10.000 de lampioane, sub sloganul "Lumina care vine se întoarce la ceruri". In numele membrilor Asociatiei Litoral – Delta Dunarii, doresc sa invit turistii si constantenii sa se bucure de aceste zile libere si sa participe la evenimentele noastre”, a declarat Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii.

Iata progamul complet al evenimentelor organizate pe Litoralul Romanesc, pentru mini-vacanta din perioada 01 - 05 Mai a.c.

StarPressDa mai departe: