Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3761
Miercuri, 8 decembrie 2021
09:05:11

FashionTV de 1 Mai, pe Litoralul Românesc! Se dã startul petrecerii care deschide sezonul estival 2013! - 29 Apr 2013

 

Ast?zi, de 1 Mai, se deschide sezonul estival 2013, iar Litoralul este locul cel mai potrivit pentru a va petrece aceast? mini-vacanț?! Cluburile se deschid special pentru a oferi cele mai tari concerte si petreceri, iar inceperea sezonului estival se anunta a fi una fierbinte!

Loredana Groza, rapper-ul Cabron si primarul Constantei, Radu Mazare, vor lansa oficial noua piesa imn dedicata litoralului si vor prezenta programul complet al evenimentelor din aceasta vara miercuri, 1 Mai, incepand cu ora 20, in Club Ego din Mamaia.

Evenimentul va include prezentari de moda ale designerilor Catalin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Andreea Dogaru, Sabres Fashion, Desire Me este organizat de Primaria Municipiului Constanta si FashionTV, cu sprijinul Asociatiei Litoral - Delta Dunarii si Asociatiei Patronale Mamaia.

Parade, festivaluri, raliuri si petreceri, dar si concerte sustinute de Pepe, CRBL, Corina, Amerie, Ruby, Flamingo Girls si Flamingo Boys sunt doar cateva dintre atractiile inceputului de sezon estival pe litoral.

De asemenea, pentru fanii noutatilor automobilistice, Expo Car Show este un  eveniment la care participa 15 branduri auto de top din Romania, la Club Ego, in perioada 01-05 mai.

Iar daca vrei sa faci-ti parte din echipa care da tonul distractiei, FashionTV va asteapta la castingul organizat marti 30 aprilie, ora 18, in Club Ego.

FashionTV crede in frumusetea si inteligenta tinerelor din Romania. Esti frumoasa? Fii desteapta! FashionTV iti da o sansa! Participa la preselectie si poti fi tu cea care se bucura de sejururi gratuite in aceasta vara pe litoral si de joburi in turism si modelling atat in tara, cat si in strainatate.

StarPress

Sursa  foto: fashiontvromania.comDa mai departe: