Peste 300 de copii care apartin unor fundatii private, organizatii non-profit si centre de plasament ale Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului  (DGASPC) Constanta vor avea parte de o petrecere speciala, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, gratie reprezentatilor Asociatiei United Hands Romania (AUHR)!

1 iunie este ziua in care revenim cu totii la momentele tandre si placute ale copilariei inocente, este un prilej de a sarbatori cea mai frumoasa perioada din viata fiecarui om, de a oferi sprijin copiilor, de a le arata ca ii apreciem si ii iubim.

In acest context, voluntarii United Hands Romania vor organiza in data de 30 mai a.c. la Complex Club Dunarea in Eforie Nord un eveniment special - DARUIESTE ZAMBETE - pentru copiii din centrele de plasament constantene, iar ca invitat special il vor avea pe Chef Michael Pascale.

Astfel, sambata 30 mai a.c., ziua in care voluntarii United Hands Romania vor marca sarbatoarea de 1 iunie, se va desfasura astfel: timp de cateva ore, copiii alaturi de supraveghetorii centrelor, se vor putea juca pe plaja alaturi de voluntari, vor fi implicati in diverse activitati educative si recreative, vor fi inclusi intr-o competite de tir Airsoft cu sprijinul partenerilor de la Paintball & Airsoft Arena, vor primi in dar un spectacol caritabil in incinta Complexului Hotelier Dunarea,  cadouri din partea sponsorilor, iar la final vor servi o masa calda alaturi de voluntarii, colaboratorii si parteneri ai asociatiei.

Invitatul special, Chef Michael Pascale, va prepara deserturi surpriza pentru cei 300 de copii invitati la evenimentul organizat de AUHR, va sustine un cooking show pentru toti cei 500 de invitati, precum si un show culinar, in care va realiza demonstratia live in fata copiilor si le va pregati acestora aceleasi deserturi pe care le vor servi la masa.

Organizatori ai acestui eveniment sunt: Asociatia United Hands Romania, Filiala de Cruce Rosie Constanta si Subfiliala de Cruce Rosie Navodari, Complex Hotelier Dunarea Eforie Nord, cu sprijinul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, iar parteneri - Black Sea Rotational Force – Mihail Kogalniceanu (30 militari americani).

Potrivit lui Oana Blanda Craciun, specialist Relatii Publice in cadrul Asociatiei United Hands Romania:AUHR este  o organizatie non-profit si organizeaza la Constanta, de peste 15 ani, evenimente pentru copiii centrelor de plasament din intreg judetul si pentru persoane/ comunitati aflate in situatii de risc de orice fel.

Cu ajutorul acestor evenimente, dar si cu sprijinul mediului de afaceri local/ national, se doreste construirea unui mediu cald si familial pentru acesti copii, un mediu in care sa simta ca sunt  inconjurati de prieteni. De-a lungul anilor, Asociatia a continuat s? se bazeze pe generozitatea și bun?voința  asociatilor, donatoritor și voluntarilor si se distinge in randul altor ONG-uri locale prin încredere, transparenț? și responsabilitate în cadrul actiunilor caritabile organizate.

Treizeci de tineri de toate varstele sunt voluntari activi ai programelor noastre umanitare si vin din diverse medii etnice și religioase. Cu totii avem un singur scop, acela de a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși și de a r?spândi in jurul nostru iubire și intelegere.“

Senior editor Mihaela FRONI / Sursa foto www.unitedhands.ro