Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3347
Miercuri, 21 octombrie 2020
08:04:41

TINIMTEX isi deschide portile la Mamaia - 16 Sep 2014

 

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC) organizează, în perioada 17 – 21 septembrie 2014, cea de-a 61-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din staţiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 5.500 mp și reunește peste 240 de firme,  producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din intreaga tara,  majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.

Numărul mare de expozanți și suprafața ocupată, demonstrează faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanți.

În cadrul TINIMTEX, producătorii ce prezintă la fiecare ediţie colecţii noi și diversificate, au pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.

Colecţiile de toamna – iarna din 2014 ale producătorilor români, aduc  cele mai noi tendinţe în atenţia publicului constănţean cât şi sectorului business, reprezentat de profesioniştii din domeniu.

Din totalul participantilor,  70% sunt producatori si 30% comercianti iar 8% din totalul firmelor prezente la târg se află la prima participare.

 Ponderea firmelor pe judete este urmatoarea:   Bucuresti 30 %,  Constanta 11%,  Iasi  11 %,  Satu Mare 6%,  Neamt 6 %, Brasov 6 %, Arad  6 %, Bacau 3 %, Arges 3 %, Buzau 3%, Timisoara 3%, Suceava  3 %, Bihor 2%, Braila 2%, Prahova, Cluj, Galati, Baia Mare, Sibiu :  in total = 5 %

La aceasta editie din luna septembrie a TINIMTEX, expozanții prezenți la târg propun publicului constănțean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor extrem de atractive pentru cumpărători.

TINIMTEX va fi structurat astfel :

Pavilion Expozițional parter  - îmbrăcăminte adulți

Pavilion Expozițional etaj - îmbrăcăminte adulți și copii, lenjerie, home&deco, accesorii

Centrul de Afaceri Eurolitoral - îmbrăcăminte din piele și blană, genți și accesorii,  încălțăminte

Program de vizitare: În perioada : 17 – 20 septembrie : 10.00 - 19.00; Duminică, 21 septembrie :10:00-16:00.

StarPressDa mai departe: