Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3347
Miercuri, 21 octombrie 2020
07:31:51

Targul de turism BURSA LITORAL - DELTA DUNARII 2015 - 14 Sep 2014

 

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului LITORAL – DELTA DUNĂRII anunta organizarea, in data de 16 septembrie a.c.,  a  TARGUL-ului de TURISM BURSA LITORAL – DELTA DUNĂRII 2015 – cel mai important eveniment  de contractare a bazei hoteliere pentru sezonul 2015.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc pe 16 septembrie, începand cu ora 12.00.

La cea de-a opta editie a Bursei Litoral-Delta Dunarii vor fi prezenţi agenti de turism din ţara, hotelieri de pe LITORALUL ROMANESC şi din DELTA DUNĂRII, reprezentanţi ai Autorităţii Nationale pentru Turism, organizaţii din turism, alături de membrii noştri: Patronatele hoteliere de pe Litoral şi din Delta Dunării, ANAT, Consiliile locale şi judeţene de pe Litoral şi din Tulcea, Camera de Comerţ Constanta, Danubius TUI, Aeroportul Internaţional “Mihail Kogălniceanu” Constanţa si  Administraţia Porturilor Maritime Constanţa.

Potrivit Asociatiei Litoral Delta Dunarii (ALDD), prin programele si ofertele speciale, lansate si promovate din timp, litoralul romanesc este una dintre cele mai accesibile destinatii din Europa.

Alaturi de programul “Litoralul pentru Toti”, care a ajuns deja la a 14-a editie, in sapte ani de derulare, si care ofera tarife de cazare mai mici chiar si decat pe litoralul bulgaresc, si alaturi de programul “Zile gratuite de Vacanta” care ofera bonusuri de una-doua nopti gratuite de cazare, programul “Inscrieri Timpurii” ofera in fiecare an discounturi din ce in ce mai mari pentru cei care aleg litoralul romanesc.

“Nici o alta destinatie externa nu lanseaza oferte care sa prezinte reduceri de 40-50% pentru cumpararea din timp a vacantelor, asa cum ofera litoralul din Romania. La Bursa Litoral-Delta Dunarii, evenimentul anual de incheiere a sezonului si de contractare a bazei hoteliere de pe litoral si din Delta Dunarii pentru sezonul urmator, vom trage concluziile evolutiei sezonului 2014 si se vor incheia contractele intre tour-operatori si proprietarii de structuri de cazare. Acest lucru ne va permite sa lansam programul “Inscrieri Timpurii pe Litoral 2015”, in premiera, inca din luna Octombrie. La toate evenimentele si festivalurile de pe litoral, adresate turistilor, se adauga si o campanie eficienta de promovare a litoralului romanesc si in mod special a statiunii Mamaia, fiind si cea mai cunoscuta statiune de pe litoralul romanesc. De asemenea, ne pregatim sa promovam litoralul romanesc in premiera la targurile de la Londra si Varsovia, din luna noiembrie a.c.”, a declarat Corina Martin, Presedinte Asociatia-Litoral Delta Dunarii.

StarPressDa mai departe: