Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3347
Miercuri, 21 octombrie 2020
07:19:44

Targ-expozitie de produse romanesti, pe litoral! - 07 Aug 2013

 

Sub deviza ”Vreau sa fiu roman!” la Costinesti, Ozzy Grup, Primaria Costinesti si Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral  lanseaza invitatia tuturor de a trece pragul targului national cu vanzare de bunuri de larg consum, aflat la cea de-a IV-a editie.

Astfel, incepand de astazi, 07 august, si pana duminica 11 august,  statiunea Costinesti este gazda  “Targului de  produse romanesti”. Targul general cu vanzare de bunuri de larg consum ofera turistilor de pe litoral, pe parcursul a cinci zile, oportunitatea de a face cumparaturile direct de la producatori.

Evenimentul se doreste o intoarcere la traditie, promovarea si sprijinirea producatorilor si produselor romanesti pe litoral, dar nu numai.

La „Targul de produse romanesti” din statiunea Costinesti turistii sunt asteptati cu o gama larga de produse de calitate.

Producatori din toate colturile ??rii, isi expun produsele pentru vanzare si degustare, dar nu vor lipsi nici cadourile gastronomice de pe mesele producatorilor: turta dulce, prajiturile, placintele si alte bunatati.

De asemenea turistii veniti la mare in aceasta perioada gasesc la targ ?i obiecte mestesugaresti fabricate cu mult suflet si migala de catre mesterii populari, icoane ortodoxe sculptate manual, produse cosmetice ?i de între?inere a s?n?t??ii, bijuterii handmade, obiecte de decor si accesorii.

Toate acestea sunt insa doar cateva dintre surprizele cu care sunt asteptati la „Targul de produse romanesti” turistii veniti in statiunea Costinesti.        

Bijuteriile sunt lucrate cu mult bun gust, fiind confectionate din pietre naturale, pietre semipretioase, de diverse culori (albastru, alb, rosu, verde, roz, mov, grena), avand atasate perlute, elemente swarovski sau din argint.

Totodata, la acest targ, creatorii de bijuterii handmade aduc cu ei piese prefabricate, asa ca pot fabrica o bijuterie unicat in cateva clipe.

Pe lâng? trendurile verii, producatorii prezinta si propunerile pentru suveniruri unicat: obiecte speciale, realizate în maniera handmade, care reflecta personalitatea fiecaruia - enigmatica, vesela, eleganta, copilaroasa, colorata, mereu doritoare de lucruri noi.

Pe parcursul expozitiei cu vanzare se vor oferi cadouri surpriza din partea firmei Ozzy Grup, a Primariei Costinesti si Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea Litoral.     

„Targul de produse romanesti” isi asteapta vizitatorii cu produse de calitate la preturi de producator, expuse in diverse variante, menite sa aduca pe litoral spiritul de traditie.                                            

Astfel, toti turistii aflati pe litoral, dar nu numai, sunt asteptati sa viziteze standurile expozitionale de pe Aleea din zona Radio Vacanta, in apropiere de Obelisc.

Targul va fi deschis zilnic in perioada 07– 11 august, cu un program de vizitare intre orele 09:00 - 24:00 si acces gratuit.

StarPressDa mai departe: