Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3356
Joi, 29 octombrie 2020
09:13:30

Problemele din industria turistica, in atentia organizatiilor patronale! - 26 Feb 2013

 

Cele cinci organizatii patronale reprezentative din turismul romanesc, si anume FIHR, FPTR, ANAT, OPTBR si ANTREC, s-au intalnit ieri, 25 februarie, pentru a conveni sustinerea unei pozitii si a unor actiuni comune fata de principalele probleme cu care se confrunta industria turistica romaneasca, potrivit Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania.

In spiritul acestei decizii, in aceeasi zi a avut loc la sediul Ministerului Economiei o intalnire a presedintilor acestor organizatii cu Maria Grapini, Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism si o parte a colaboratorilor sai.

La aceasta reuniune au fost prezentate, de catre ambele parti, pozitiile fata de principalele probleme cu care se confrunta industria turismului din Romania, precum si pozitia comuna a patronatelor cu privire la principiile in baza carora sa se poarte dialogul cu conducerea ministerului.

Partile au agreat ca este nevoie de o mai eficienta comunicare si colaborare, care sa permita punerea in practica a solutiilor necesare pentru realizarea programului de guvernare, armonizat cu solicitarile si necesitatile industriei.

In acest sens, s-a convenit asupra unor pasi concreti pentru realizarea dialogului institutionalizat intre parti si au fost stabilite masuri imediate, care sa faciliteze abordarea unor decizii operative la nivel de minister, in privinta dialogului cu organizatiile patronale.

StarPressDa mai departe: