Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3437
Luni, 18 ianuarie 2021
04:01:23

Premiera in turismul romanesc! Se lanseaza pachetele tip City Break. Iata ofertele programul pilot Last minute "City Break in Brasov"! - 23 Apr 2013

 

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului din judetul Brasov – APDT Brasov si Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului (FAPT) din Romania lanseaza programul pilot last minute "City Break in Brasov", derulat prin agentiile de turism membre ale Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania –ANAT Romania.

Programul se deruleaza in doua etape, respectiv  01 - 06 mai (perioada minivacantei de 1 mai si Paste) si 10 - 12 mai, in primul week-end dupa Pastele Ortodox, de duminica Tomii, cand are loc Parada Junilor Brasoveni.

In aceasta perioada, turistii pot beneficia de pachete de 2, 3 sau 5 nopti de cazare, mic dejun inclus, in unitati clasificate la 2, 3 si 4 stele beneficiind totodata de vouchere care asigura accesul la atractii culturale si de petrecere a timpului liber in sistem “1+1 gratis” (1 persoana plateste bilet, 1 persoana intra gratuit).

Numarul voucherelor este proportional cu cel al noptilor de cazare.

Tarifele pentru 2, 3 si 5 nopti de cazare / camera dubla sunt urmatoarele:

Hotel 2*: 225 lei / 2 nopti

Hotel 3*: 340 lei / 2 nopti

Hotel 4*: 450 lei / 2 nopti

Hotel 2*: 340 lei / 3 nopti

Hotel 3*: 450 lei / 3 nopti

Hotel 4*: 675 lei / 3 nopti

Hotel 2*: 450 lei / 5 nopti

Hotel 3*: 675 lei / 5 nopti

Hotel 4*: 990 lei / 5 nopti

Optional, turistii pot rezerva si masa de Paste din 05 mai 2013, la tariful de 90 ron/persoana.

Lista unitatilor de cazare care s-au inscris pana acum in program:

Brasov

Hotel Ambient****

Hotel Ramada****

Hotel Apollonia***

Hotel Astra***

Hotel Garden Club***

Hotel Pantex***

Hotel Corona**

Pensiunea Casa Cristina***

Pensiunea Floarea Soarelui***

Pensiunea Gentiana***

Pensiunea Green Park***

Pensiunea Laura***

Pensiunea Luiza***

Suites&Spa Brasov***

Poiana Brasov

Hotel Acasa la Dracula****

Hotel Rina Tirol***

Hotel Rina Vista***

Hotel Ruia***

Vila Daria****

Lista atractiilor culturale si de petrecere a timpului liber

PARADISUL ACVATIC – ACCES DOUA ORE

PARC AVENTURA – ACCES DOUA ORE

INCHIRIERE BICICLETA – DOUA ORE (Active Holidays si Active Travel)

PLIMBARE CU TELECABINA PE TAMPA

PLIMBARE CU TELECABINA IN POSTAVARU

PLIMBARE CU AUTOBUZUL TURISTIC

VIZITA LA MUZEUL PRIMEI SCOLI ROMANESTI

VIZITA LA CASTELUL BRAN

VIZITA LA BISERICA FORTIFICATA DIN PREJMER

VIZITA LA BISERICA FORTIFICATA DIN HARMAN

Lista cu unitatile de cazare si atractiile culturale si de petrecere a timpului liber va fi actualizata zilnic pe site-ul http://www.brasovtourism.eu.

De asemenea, puteti cumpara pachetele City Break BRASOV consultand site-ul www.anat.ro, pentru a verifica lista agentiilor unde sunt accesibile, in fiecare judet, aceste pachete.

“In urma discutiilor purtate in cadrul FAPT Romania referitor la lansarea unor pachete City Break in Bucuresti, Sibiu si Brasov, am lansat pentru prima oara la Brasov acest gen de program. Ii asteptam cu drag pe turisti sa (re)descopere Brasovul, sa petreaca clipe de neuitat in acest oras medieval deosebit si impreuna cu brasovenii sa serbeze Pastele in mod traditional iar o saptamana mai tarziu sa revina pentru a admira Parada Junilor, unica in Romania si sa beneficieze de toate ofertele pentru atractiile turistice in pachete two for one atasate ofertei”, a declarat Christian Macedonschi, presedinte APDT Brasov.

La ransul sau, Corina Martin, presedinte al Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (F.A.P.T.) a menționat:  „Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului BRASOV este a doua asociatie regionala membra FAPT care ofera turistilor ce viziteaza o regiune din Romania - vouchere de intrare gratuita la atractiile turistice, dupa modelul lansat de Asociatia LITORAL-DELTA DUNARII, in anul 2007. Ne bucuram insa sa anuntam, cu aceasta ocazie, o premiera despre care vorbeam anul trecut, si anume lansarea de pachete de tip City Break in Romania, destinate vizitarii si descoperirii oraselor noastre turistice. Testam in premiera acest produs turistic, la Brasov, si intentionam sa extindem apoi oferta la Bucuresti, Sibiu si Constanta. Pentru 01 Mai, invitam cat mai multi turisti in City Break la Brasov, prin agentiile de turism ANAT!"

StarPressDa mai departe: