Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3347
Miercuri, 21 octombrie 2020
11:14:59

Oceanic Club la ceas aniversar! 22 de ani printre pesti si delfini. - 21 Feb 2014

 

22 de ani de explorare, aventură, pasiune şi perseverenţă! 22 de ani în care Societatea de Explorari Oceanografice si Protectie a Mediului Marin (S.E.O.P.M.M.) din Constanta  a salvat delfini și alte minunate vietăţi!

Pentru a marca acest moment important, în această seară,  21 februarie, Oceanic Club va aniversa cei 22 de ani, în Club-ul Doors din Constanţa, incepând cu ora 18.00.

La eveniment va fi prezent și solistul de muzică folk Vali Petcu, care va oferi celor prezenți un moment muzical de excepție.

Alături de membrii Oceanic Club vor fi parteneri, sponsori, cercetători, scafandri, studenţi, ecologişti, dar şi oameni pasionaţi de natură și cultură!

Tot în acest context, sâmbătă, 22 februarie a.c., Oceanic Club lansează invitația de a participa la campania aniversară, începând cu ora 10 la Maritimo Shopping Center!

De la ora 16.00 în incinta centrului comercial, specialiştii S.E.O.P.M.M. din Constanta  vor amenaja un acvariu, pentru a putea afla cum putem fi mai aproape de universul fantastic din adâncuri!

Copiii vor fi antrenaţi în această activitate, iar specialiştii Oceanic Club vor răspunde întrebărilor publicului!

Începând cu ora 18:00, micii exploratori, dar şi părinţii şi pasionaţii de expediţii, vor afla cum se poate organiza un camp expediţionar.

Activităţile demonstrative vor include modalități în care se studiază lumea vie în teren: microscopie digitală cu proiecţie pe monitoare şi capcane pentru insecte. 

Totodată, veţi afla şi cum vă puteţi feri de animalele veninoase, cum scapaţi de "musafirii nepoftiţi" dintr-un cort, dar şi ce soluţii vă oferă natura pentru problemele voastre!  

Ziua se va termina cu proiecții video în zona Food Court, ora 20.00, cu cele mai spectaculoase momente din viaţa organizaţiei Oceanic Club!

StarPress

 Da mai departe: