Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3347
Miercuri, 21 octombrie 2020
10:56:07

Infotripuri pe Litoral si in Delta Dunarii - 30 May 2014

 

Trei infotripuri se deruleaza, incepand de saptamana trecuta, pe litoralul romanesc si in Delta Dunarii. La aceste actiuni participa agentii de turism care viziteaza locatiile hoteliere, de alimentatie publica si de agrement si sunt organizate de catre ANAT si Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunarii.

La infotripurile din acest an s-au raliat si sase touroperatori care aduc, pe litoral si in Delta Dunarii, un numar de 550 de agenti de turism.

"Sustinem eforturile touroperatorilor romani de pe Litoral si din Delta Dunarii pentru a aduce in vizita agentii de turism care apoi, sa vanda cu mai multa incredere vacante in destinatiile pe care noi le reprezentam. Hotelierii si unitatile de alimentatie publica si agrement sustin cazarile si mesele oferite participantilor, pentru a-i convinge despre serviciile oferite si despre atractivitatea locatiilor lor, asa incat acestea sa fie mai bine promovate si puse in vanzare catre turistii care se gandesc la vacanta de vara 2014. Consider ca Republica Moldova este o piata strategica pentru destinatiile romanesti si in contextul politic actual delicat, ca urmare a tensiunilor din Ucraina, nu avem voie sa ratam oportunitatea de a gandi si aplica urgent o strategie si  campanie intensa de promovare a destinatiilor romanesti pe aceasta piata. Voi propune hotelierilor de pe Litoral si din Delta sa organizam o conferinta de promovare la Chisinau, unde sa ne prezentam ofertele si atractiile ", a declarat  Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral - Delta Dunarii.

StarPressDa mai departe: