Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3347
Miercuri, 21 octombrie 2020
07:37:03

Iata programul evenimentelor publice ale Familiei Regale a Romaniei pentru Craciunul 2013 - 18 Dec 2013

 

Lansare de carte - Astăzi, 18 decembrie,  la ora 17.00, Principesa Mostenitoare si Principele Radu participa la evenimentul de lansare a volumelor “Craciunul regal” si “Margareta – Portretul Principesei Mostenitoare, la Iulius Mall, in Timisoara. Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.


Premiul Concursului de lectura

Duminica, 22 decembrie, la ora 13:45, Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei ofera premiul “Principele Radu” castigatorului Concursului anual de lectura, organizat de Transylvania College, competitie aflata sub Inalt Patronaj Regal.
Primirea Grupurilor de colindatori

Tot pe data de 22 decembrie,  la ora 14.00, Familia Regala primeste grupurile de colindatori de la Cluj Napoca si Simeria.
Grupurile de colindatori vor fi primite in Muzeul Regal al automobilului, in Satul Regal situat la intrarea pe Domeniul Regal Savarsin.

Concertul de colinde al Corului Catedralei Episcopale din Deva

In seara zilei de 22 decembrie,  la ora 16.00, Familia Regala participa la concertul de colinde sustinut de Corul Catedralei Episcopale din Deva.
Evenimentul va avea loc in Muzeul Regal al automobilului, iar la ceremonie vor lua parte reprezentanti ai autotitatilor locale, oameni de afaceri si Furnizori ai Familiei Regale a Romaniei.
Cadouri pentru familiile nevoiase din Savarsin

Luni, 23 decembrie, la ora 11:30, Majestatea Sa Regele impreuna cu Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare, Principesa Elena si Principele Nicolae ai Romaniei ofera cadouri familiilor nevoiase din Savarsin.
Majestatea Sa ofera si in acest an, cu sprijinul companiei Electrolux, 300 de pachete cu alimente si produse necesare casei.
Primirea Grupurilor de colindatori

Tot pe data de 23 decembrie,  la ora 14.00, Familia Regala primeste grupurile de colindatori din municipiile Craiova, Cluj Napoca si Sibiu.
Grupurile de colindatori vor fi primite in Muzeul Regal al automobilului.
Concert de colinde cu participarea maestrului Nicolae Furdui Iancu

In seara zilei de 23 decembrie,  la ora 16.30, Familia Regala participa la concertul de colinde sustinut de maestrul Nicolae Furdui Iancu.
In deschiderea concertului reprezentantii comunitatilor locale din Calan si Ghioroc vor colinda Familia Regala, iar la eveniment vor lua parte reprezentanti ai autotitatilor locale, oameni de afaceri si Furnizori ai Familiei Regale a Romaniei.
Daruri de Craciun

Programul zilei de 23 decembrie se va incheia, incepand cu ora 18.00, cu daruri de Craciun oferite de Familia Regala angajatilor si colaboratorilor de la Castelul Regal Savarsin, Ocolul Silvic Regal si SPP.
Grupurile de colindatori vor fi primite in Muzeul Regal al automobilului.

Primirea Dubasilor

Marti, 24 decembrie, Familia Regala primeste, potrivit traditiei, Dubasii din Savarsin.
De la intoarcerea la Savarsin a Familiei Regale a Romaniei, in anul 2001, se pastreaza neintrerupt obiceiul de a primi in ziua Ajunului Craciunului colindul Dubasilor din Savarsin.
Slujba de Craciun

Miercuri, 25 decembrie, Familia Regala participa la Slujba de Craciun, la Biserica ortodoxa din Savarsin, zi in care va fi facut public si Mesajul pentru Craciun 2013 al Majestatii Sale Regelui Mihai I si care incepand cu ora 10:00 va fi disponibil in format electronic, video si text.
Primul Mesaj de Craciun al Regelui Mihai a avut loc in anul 1940.

Sursa foto: casa-regala.blogspot.roDa mai departe: