Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3347
Miercuri, 21 octombrie 2020
11:09:25

FAPT si ANAT dau startul Infotripului pe Litoralul Romanesc! - 20 May 2013

 

Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului din Romania (F.A.P.T.), Asociatia Litoral Delta Dunarii (A.L.D.D.) si ANAT anunta inceperea celei de-a doua editii a Infotripului pe Litoralul Romanesc, care se va desfasura in intervalul 21-26 mai 2013.

Aceasta manifestare completeaza sirul actiunilor desfasurate in campania Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica "Vacanta in tara mea" si are ca scop promovarea destinatiilor romanesti, actiune derulata printr-o serie de info-tripuri cu agentii de turism ANAT si mass-media.

Editia de anul trecut, desfasurata in perioada 22-29 mai, desi a fost prima de aceasta anvergura, a insemnat un real succes, fiind  cel mai mare eveniment de gen desfasurat vreodata in Romania.

A reunit peste 500 de agenti de turism din ANAT Romania si ANAT Republica Moldova, precum si presa centrala si locala, in premiera, intr-o destinatie romaneasca!  

O noutate de prima marime a reprezentat-o lansarea conceptului de all-inclusive premium pe litoralul romanesc, produs care cunoaste o preferinta crescanda in randurile consumatorilor romani de servicii turistice.

Si editia de anul acesta va reuni un numar considerabil de agenti de turism – peste 650 agenti reuniti sub opt touroperatori, insotiti de reprezentanti din presa nationala si locala, care vor vizita in mod intensiv statiuni, hoteluri, locatii si obiective turistice, zone de agrement, plaje.

Acestia vor participa si la intalniri cu primarii si vor petrece in fiecare seara, la o cina festiva a fiecarei statiuni.

Printre statiunile vizitate se vor afla: Eforie Sud, Eforie Nord, Techirghiol, Mangalia, Vama Veche, Costinesti, Neptun-Olimp, Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Mamaia, Navodari.

Peste 200 de locatii vor face obiectul vizitelor in acest infotrip, cel mai mare realizat vreodata in Romania.

StarPressDa mai departe: