Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3346
Marti, 20 octombrie 2020
08:44:55

Fall Festival Costume Party pentru copiii din centrele de plasament constantene - 31 Oct 2014

 

Sambata, 01 noiembrie a.c., la Tenis Club IDU din statiunea Mamaia, reprezentantii Asociatiei United Hands Romania (AUHR), alaturi de voluntari, sponsori si invitati speciali,  vor organiza pentru cel de al doilea an evenimentul Fall Festival Costume Party, o petrecere inedita pentru copii si adolescenti, care marcheaza sarbatoarea de Halloween.

AUHR in colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta si militarii de la Black Sea Rotational Force (BSRF – 14) din Mihail Kogalniceanu, continua si in acest an proiectele care vin in sprijinul  copiilor centrelor de plasament din Constanta.

In acest an, 200 de copii apartinand centrelor de plasament Delfinul, Antonio, Centrul de Primire a Copilului in Regim de Urgenta - CPCRU, Ovidiu, dar si unor fundatii si organizatii non-profit din Dobrogea (Fundatia Nightingales, Fundatia Giovanni Bosco, Asociatia Fair Play si un grup al Uniuni Democrate a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania -UDTTMR ), vor beneficia de o masa calda si cadouri din partea sponsorilor: „Le-am pregatit copiilor  multe jocuri, surprize si concursuri special concepute pentru acest eveniment: un concurs in care vom premia cele mai frumoase costume de Halloween si un concurs in care copiii vor trebui sa ghiceasca numarul de bomboane M&M dintr-un borcan. Ii asteptam pe toti alaturi de noi, sa sarbatorim impreuna inceputul toamnei”, declara organizatorul petrecerii, Mihaela Buzila, din partea Asociatiei United Hands Romania.

Actiunea de sambata va incepe la ora 14,00, iar timp de patru ore, copiii insotiti de supraveghetori vor participa la jocuri distractive alaturi de voluntarii Asociatiei United Hands Romania si de militarii de la Black Sea Rotational Force.

La evenimentul din acest an, va participa o mascota, care se va juca si se va fotografia cu cei mici. Personajul este nimeni altul decat M&M, indragita bomboana de ciocolata, cunoscuta din reclamele pentru copii, care ii va provoca pe cei mici la un concurs inedit.

In ultimii 14 ani, Asociatia United Hands Romania a oferit sprijin umanitar si asistenta sociala pentru mii de persoane nevoiase din intreg judetul Constanta.

Reprezentantii asociatiei coordoneaza activitatile a 12 centre de plasament din Constanta si din imprejurimi, care au fost incluse in programe, alaturi de voluntari.

StarPressDa mai departe: