Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3356
Joi, 29 octombrie 2020
10:30:21

Expozitia de bijuteri si minerale - Mineral Expo - revine la Mamaia! - 06 Aug 2013

 

In perioada 15 - 18 august 2013, la Pavilonul Expozitional din stațiunea Mamaia, va avea loc expozitia de bijuteri si minerale - Mineral Expo! Astfel, constantenii si turistii aflati pe litoral vor putea admira, dar si achitiona cele mai in voga bijuterii din cristale si pietre semipretioase.

Potrivit organizatorilor, in holul central din Pavilonul Expozitional  Mamaia, va fi expus si un smarald de 8,3 kilograme, cel mai mare adus pana acum in Romania. 

Despre  frumoasa piesa de colectie, adusa din Brazilia, specialistii spun ca  are aceeasi calitate ca ultimele esantioane extrase din minele de smarald ale Cleopatrei in secolul XIII.

Expozitia va fi deschisa in intervalul orar 11.00 -21.00, cand vizitatorii vor putea admira cristale ca beril, rubin, safir, diamant Herkimer, dioptaz,  geode de ametist, citrin sau obiecte de decor din jad.

Informatii despre proprietatile fizice, metafizice sau indicatiile terapeutice ale fiecarei piese, vor fi furnizate la fiecare stand.

Totodata, sunt asteptati sa participe la Mineral Expo si energeticieni, practicanti ai cristaloterapiei, maestri Reiki si geologi cu specializare in mineralogie.

Intrare este libera!

Conceptul  Mineral  Expo isi propune sa aduca impreuna  iubitorii de  frumos:  bijutieri , artisti hand made,  cunoscatori ai tainelor cristaloterapiei si chiar mineralogi. 

Reuniti sub egida Mineral Expo, in cele mai mari orase ale tari si  chiar peste hotare , expozantii  impun prin pricepere, m?iestrie, eleganț?  și  minuțiozitatea detaliilor. 

StarPress / Foto: Eduard CHIȚUDa mai departe: