Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3347
Miercuri, 21 octombrie 2020
11:03:51

Elevi romani in tabere de limba engleza din Marea Britanie! - 11 Jun 2014

 

Mirunette International Education a desemnat finalistii concursului national de limba engleza Mirunette Language Competition, in cadrul unei festivitati de premiere speciale, care a avut loc chiar de Ziua Internationala a Copilului, la Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa.

Castigatorii marilor premii - doua tabere  de limba engleza de doua saptamani in Marea Britanie, sunt Ruxandra Sunel (categoria de varsta 10-13 ani) de la scoala nr. 81 din Bucuresti, si Iulia Bucur (categoria de varsta 14-17 ani), de la Colegiul „Sfantul Sava” din Bucuresti.

Locul II a fost ocupat de catre Matei Avram (grupa de varsta 10-13 ani) de la Colegiul „Mihai Eminescu” din Botosani si Iulia Dobre (grupa de varsta 14-17 ani) de la Colegiul „Ion C. Bratianu” din Pitesti. Premiile III au mers catre Eva Maria Savin (categoria de varsta 10-13 ani)  de la scoala 97 din Bucuresti si Rebecca Smausz (categoria de varsta 14-17 ani), de la Colegiul „Emanuil Gojdu” din Oradea.   

Aproape 3.000 de copii au concurat pentru cele doua tabere educationale din Marea Britanie; dintre acestia, 1.333 s-au calificat in a II-a etapa si doar 49 de finalisti au fost admisi in a III-a etapa a concursului Mirunette Language Competition.

Marii finalisti au venit din intreaga tara: Focsani, Gaesti, Targu Mures, Botosani, Suceava, Iasi, Turda, Caracal, Arad, Suseni, Strehaia, Barlad, Oradea, Braila, Craiova si Bucuresti.

Premiati de Ziua Copilului pentru rezultatele deosebite, acestia au mai castigat: biciclete, cursuri de fotografie, cursuri de limba engleza, examene gratuite de limba engleza la British Council, carti, tratamente dentare, jocuri, jucarii, bijuterii de argint si articole de imbracaminte.

Misiunea organizatorului Mirunette International Education de a desemna castigatorii s-a dovedit foarte dificila, intrucat elevii romani au aratat ca au cunostinte solide de limba engleza, creativitate debordanta, talent si aspiratii de performanta intr-un sistem educational de elita.

Prin concursul Mirunette Language Competition, cu participare gratuita, Mirunette International Education si-a propus sa deschida orizontul elevilor romani spre programe educationale recunoscute international, sa descopere si sa premieze tinere talente si sa stimuleze dezvoltarea competentelor de comunicare in limba engleza, „limba globala”.

Ideea organizarii concursului Mirunette Language Competition a aparut ca o necesitate reala de a da o mana de ajutor elevilor valorosi in a se perfectiona in conversatia in limba engleza. Consiliem elevi pentru aplicatie la Liceu sau Universitate in Marea Britanie si am realizat ce le lipseste: exercitiul de examen in conditii stricte, de a face fata cu succes unui interviu si de a isi imbunatati conversatia in limba Engleza, prin depasirea barierei de exprimare intr-o limba straina,” a declarat Daniela Pavoni,  Director General  Mirunette International Education.

In taberele educationale, copiii vor participa la cursuri interactive de limbi straine in clase multinationale, vor testa sistemul de invatamant occidental, vor interactiona direct cu vorbitori nativi si vor avea oportunitatea de a explora noi culturi si istorii fascinante!  

StarPressDa mai departe: