Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3483
Vineri, 5 martie 2021
18:36:00

Doua dintre cele mai importante evenimente al turismului romanesc vor avea loc pe 26 ianuarie: Forumul National de Tursim si Revelionul Turismului 2013! - 22 Jan 2013

 

Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania (F.A.P.T.) si partenerii sai, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania ( A.N.A.T.),  Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc ( FPTR), Organizatia Patronala a Turismului Balnear ( OPTBR) si Asociatia Nationala a Turismului Rural, Ecologic si Cultural ( ANTREC)  anunta organizarea,  pentru al V-lea an consecutiv, a doua dintre cele mai importante evenimente ale industriei turismului romanesc, respectiv “Forumul National de Turism” si “Revelionul Turismului”, in data de 26 ianuarie 2013, la Hotel Rozmarin din Predeal. 

Pastrand traditia anilor trecuti, ziua de 26 ianuarie a.c., va debuta cu „Forumul National de Turism”, a carui agenda va cuprinde prezentari si dezbateri sustinute de organizatiile din turismul romanesc, precum si alte teme de interes precum relatia comerciala agentii de turism – proprietari de structuri de primire turistica, colaborarea autoritati locale – agenti economici, etc. 

La Forum au fost invitati sa participe reprezentanti ai ministerului de resort, reprezentantii autoritatilor locale din Brasov, Predeal, Bran, Moieciu, Rasnov, agentiile de turism membre ANAT, colegi hotelieri, asociatiile de promovare a turismului din Brasov, Rasnov, Litoral-Delta Dunarii, Bucovina, Sibiu, Sighisoara, Prahova, Gorj, Maramures, Buzau, Cluj (membrii Federatiei F.A.P.T), membrii FPTR, membrii OPTBR, membrii ANTREC.

In seara zilei de 26 ianuarie a.c. va avea loc „Revelionul Turismului!”, eveniment ce se adreseaza tuturor lucratorilor din turism si partenerilor din industria turismului. 

Vedeta Revelionului este Andreea Olariu, una dintre cele mai apreciate voci  de la  „Vocea Romaniei”, alaturi de care se va intra in Noul An Turistic. 

StarPressDa mai departe: