Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3346
Marti, 20 octombrie 2020
08:26:22

ALDD: Protocol de sustinere a RALIULUI DELTEI - 12 Mar 2013

 

Asociatia Litoral – Delta Dunarii (ALDD) anunta incheierea Protocolului de sustinere a RALIULUI DELTEI, eveniment organizat de Clubul Sportiv Nautic Motorsport , Consiliul Judetean Tulcea si Primaria Municipiului Tulcea. RALIUL DELTEI se va desfasura in perioada 27 mai – 1 iunie la Tulcea si este etapa a treia  din Campionatul National de Raliuri.

La startul acestei competitii vor fi invitati si numerosi piloti straini care vor concura alaturi de pilotii din Campionatul National, obiectivul principal fiind readucerea judetului Tulcea pe harta automobilismului sportiv romanesc si transformarea acestui eveniment intr-un spectacol automobilistic memorabil pentru sportivii participanti si publicul prezent, astfel incat Raliul Deltei sa devina o traditie si un factor de imagine pentru judetul Tulcea.

Revenind in campionat dupa 20 de ani, raliul va pastra structura initiala a editiilor 1980-1993. Astfel, vor fi zece probe speciale, din care patru distincte: Telita, Cocosu, Babadag, Parc Eoliene  Agighiol, desfasurate in zona centrala a judetului Tulcea, cat si doua super speciale care se vor desfasura chiar in centrul Municipiului Tulcea.

Programul echipajelor inscrise in competitie incepe de luni 27 mai a.c, iar zilele de competitie sunt vineri, 31 mai, si sambata, 1 iunie.

Marti, 28 mai a.c., si miercuri 29 mai a.c., sunt programate recunoasterile oficiale, iar joi, in prima zi oficiala a raliului sunt programate shakedown-ul, primele antrenamente oficiale cu masina de curse, si startul festiv care se va da in centrul orasului Tulcea.

Vineri, 31 mai a.c., sunt programate doua treceri pe specialele Telita si Cocosu plus super speciala din centrul Municipiului Tulcea, iar sambata, 01 iunie a.c., doua treceri pe probele Babadag si Eoliene.

Sosirea va avea loc, dupa super speciala, chiar pe Faleza Tulcea. 

Asociatia noastra a devenit promotorul celor mai spectaculoase evenimente organizate pe Litoral si in Delta Dunarii, marcand succesul unor evenimente recunoscute deja, intre care Show-ul aerian Thunderbirds la Constanta, Festivalul Antic Tomis, Parada de motociclete Seawolves, nenumarate parade de masini de epoca, Fashion Tourism Summer Festival, Balul Litoralului, Revelionul Turismului la mare. Continuam cu un eveniment de senzatie in Tulcea, unde sustinem si promovam RALIUL DELTEI, ce revine in forta dupa 20 de ani ca etapa in Campionatul National de Raliuri . Sunt convinsa ca vom transforma acest eveniment intr-unul de mare spectacol, ce va deveni marca a Tulcei si a Dobrogei turistice, pentru impatimitii de gen dar si pentru publicul larg”, a declarat Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii.

 “Atunci cand am decis sa organizam din nou Raliul Deltei, principalul obiectiv a fost promovarea acestei zone din punct de vedere turistic. Evenimentele sportive sunt un factor de imagine excelent, si sunt sigur ca Raliul Deltei va fi un plus din punctul acesta de vedere pentru Tulcea si Delta Dunarii. Sunt sigur ca inca din primul an vom reusi sa atragem un numar mare de turisti in zona si ca Raliul Deltei va fi un eveniment de succes. Am reusit sa includem anul acesta Raliul Deltei in Camponatul National de Raliuri, dar acesta este doar primul pas .Pe viitor vrem sa crestem aceasta competitie si sa devina un eveniment de talie europeana”, a afirmat si Mihai Tanase, organizatorul Raliului Deltei 2013.

StarPress

 

 Da mai departe: