Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3346
Marti, 20 octombrie 2020
09:51:59

Primele teste pentru Danube Delta Rally® 2014 - 20 Jan 2014

 

Cu mai puţin de o lună înainte de startul Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2014, trei echipaje de top au testat deja traseul de la Tulcea.

Potrivit organizatorilor, testele au avut loc între 16 - 19 ianuarie 2014, pe probele speciale consacrate, Eoliene şi Babadag, în pregătirea celei de-a XV-a ediţii a Danube Delta Rally®.

La finele acestei săptămâni, echipajele vor efectua teste pe macadamul de la Tulcea, Babadag şi Eoliene, ambele probe speciale din traseul Danube Delta Rally®.

Simone Campedelli' revine în România, de aceasta dată la Tulcea, pentru a participa la sesiunea de teste Napoca Rally Academy (NRA), cu modelul Citroen DS3 R3.

Multiplu campion în Italia, Campedelli îl va ajuta pe juniorul NRA Simone Tempestini să se acomodeze cu acest model, pe care va concura la Junior WRC 2014 şi la Citroen Top Driver.

Un alt junior al NRA, Florin Tincescu, va participa de asemenea la sesiunea de teste de la Tulcea, cu modelul Citroen C2 R2 Max, în pregătirea pentru startul în Campionatul European de Raliuri.

Vali Porcişteanu va fi prezent de asemenea la sesiunea de teste de la Tulcea, în calitate de instructor.

El va testa modelul Mitsubishi Evo IX alături de Dragoş Dinu.

Etapa a treia din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2014, Danube Delta Rally® contribuie la valorizarea potenţialului turistic al zonei.

De altfel, organizatorii estimează că editia din 2014 va atrage în jur de 25.000 de spectatori şi aproximativ 60 de echipaje în concurs.

„Ne propunem să transformăm Danube Delta Rally® într-un element de referinţă din Campionatul National de Raliuri şi nu numai. Editia a-XV-a din 2014 ne obligă şi ne responsabilizează în acelaşi timp, iar cu acest scop pregătim un spectacol automobilistic de neuitat pentru toţi cei care vor fi prezenţi la sfârşitul lunii mai la Tulcea", subliniază Mihai Tănase, preşedinte Delta Danube Rally®

StarPressDa mai departe: