Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3347
Miercuri, 21 octombrie 2020
08:27:31

“Un pas – o alta sansa in societate!”, proiect lansat de Rotary Club Constanta Yachting - 16 Dec 2013

 

Astăzi, 16 decembrie, ora 10.00, la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori”, Rotary Club CONSTANTA YACHTING lansează proiectul “UN PAS – O ALTĂ ŞANSĂ ÎN SOCIETATE!”.

Scopul proiectului este ajutorarea copiilor din Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Maria Montessori” din Constanţa, centru în care sunt educaţi peste 100 de elevi cu nevoi speciale.

Principalul obiectiv îl reprezintă dotarea centrului cu materiale necesare procesului de recuperare şi vizează sprijinirea activităţii de recuperare şi  reintegrare socială a copiilor.

Proiectul “Un Pas – O Altă Şansă în Societate” este susţinut de Radio Constanţa, care s-a implicat activ în activităţi de voluntariat în cadrul Centrului pentru realizarea unui climat socio-afectiv pozitiv cu ocazia sărbătorilor de Crăciun.

Proiect realizat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Universitatea “Ovidius” din Constanţa - Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi Magazinul CORA.

Rotary Club  Constanţa – Yachting, este cel mai nou sosit în familia Rotary a Districtului 2241 - România şi Republica Moldova.

Clubul constănţean promovează aceleaşi idealuri ale serviciului către comunitate, bazându-se pe elita societăţii de la malurile Mării Negre.

StarPress

 Da mai departe: