Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3347
Miercuri, 21 octombrie 2020
07:39:33

Unul dintre cele mai FRUMOASE locuri din Romania. Cum arata pestera despre care strainii spun ca este fantastica - 15 Aug 2015

 
Unele dintre cele mai frumoase si surprinzatoare minuni ale naturii se gasesc pe teritoriul tarii noastre. In acest moment, Romania detine 12.000 de pesteri care ofera un spectacol de gheata, roci si apa. Insa una dintre ele se regaseste in topul preferitelor turistilor straini.

Una dintre cele mai spectaculoase pesteri din Romania a fost redeschisa turistilor dupa mai mlute luxrari de modernizare. Un loc extrem de racoros, care reprezinta alternativa perfecta pentru cei care vor sa scape de canicula si, in acelasi timp, sa aiba parte si de aventura. Si un loc care a devenit extrem de popular printre turistii strini.

Este vorba despre Pestera Ialomitei, sau cum au botezat-o turistii "Ialomicioarei", situata pe versantul drept al Cheilor Ialomitei, in localitatea Moroeni, judetul Dambovita, la o altitudine de 1.530 m. Potrivit stirileprotv.ro, peste 6 milioane de lei au fost investite in pasarele noi, sisteme de iluminat sau sonorizare. Cea mai mare parte din bani provin din fonduri europene.

Intra in galeria foto pentru a vedea cele mai spectaculoase poze cu Pestera Ialomitei!

.Da mai departe: