Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3356
Joi, 29 octombrie 2020
09:03:39

SECRETUL longevitatii celor mai batrani gemeni din lume - 14 Aug 2015

 
Belgienii Pieter si Paulus Langerock, cei mai batrani gemeni din lume, care au implinit in luna iulie varsta de 102 ani, recomanda tuturor oamenilor care vor sa se bucure de o astfel de longevitate sa bea in fiecare zi un pahar de vin rosu, informeaza Reuters.

Cei doi frati belgieni considera, de asemenea, ca alte secrete ale longevitatii sunt casatoria si moderatia. Paulus Langerock a declarat: "Nu faceti nimic prostesc, nu beti prea mult alcool, nu mancati prea mult, nu fiti prea petrecareti. Nu alergati prea mult dupa femei. Casatoriti-va, casatoriti-va! Cel mai bun sfat din lume este acesta: casatoriti-va cu femeia pe care o iubiti si faceti copii cu ea".

Cu toate acestea, niciunul dintre cei doi frati nu a fost casatorit - fiecare a dezaprobat alegerea facuta de celalalt in ceea ce priveste partenerele lor de viata.

Gemenii Langerock s-au nascut pe 8 iulie 1913 si au locuit impreuna aproape intreaga lor viata. In prezent, ei locuiesc intr-un azil de batrani din apropiere de Gent.

Fratii, care prefera sa li se spuna Pierre si Paul, spun ca fiecare este cel mai bun prieten al celuilalt si spun ca li s-a intamplat de foarte multe ori ca oamenii din jur sa ii confunde.

Pieter Langerock a spus: "Chiar si tata, atunci cand ne chema, ne striga cu prenumele Pierre si Paul".

In ceea ce priveste rutina activitatilor lor zilnice, fratii Langerock spun ca nu exista insa nicio confuzie: ambii prefera un pahar de vin rosu de Bordeaux in fiecare zi.

Sursa: MediafaxDa mai departe: