Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3346
Marti, 20 octombrie 2020
08:40:26

IMAGINI AMUZANTE: O ursoaica impreuna cu puii se "relaxeaza" in piscina unei familii si se distreaza cu jucariile copiilor - VIDEO - 24 Aug 2015

 
O familie din Statele Unite a surprins imagini amuzante cu o familie de ursi care s-a scaldat in piscina instalata in gradina casei, iar apoi s-a distrat cu jucariile copiilor.

Oamenii au filmat aventura ursoaicei si a celor cinci pui, de la adapostul casei in care locuiau, in Rockaway, New Jersey, noteaza Dailymail.

In imagini pot fi vazuti cativa ursuleti care par destul de relaxati in timp ce se balacesc in piscina, sub supravegherea ursoaicei.

In inregistrare poate fi auzita o voce de copil care spune, aproape plangand, a??Sunt ursi in piscinaa?? Mi-au luat salteluta”.

In timp ce ursuletii se distreaza cu jucariile copiilor in jurul piscinei, mama lor pare foarte incantata de apa si vrea sa a??curete” piscina de obiectele nefolositoare: ea scoate din apa salteaua si jucariile gonflabile si incearca, la un moment dat sa deschida o cutie cu tablete de clor.

Persoana care filma incepe sa tipe, la un moment dat, dupa ce ursoaica trage cu dintii de instalatia de filtrare a piscinei si o introduce in apa cu tot cu cablul electric.

Atractia irezistibila a ursilor pentru apa este demonstrata si de o alta inregistrare video, realizata in Vancouver, Canada. Un urs darama gardul unei proprietati si se relaxeaza in piscina, iar apoi pleaca, tacticos, pe unde a venit.Da mai departe: