Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3356
Joi, 29 octombrie 2020
08:57:32

Hotelul "FANTOMA": A fost construit in urma cu 30 de ani, dar nu a avut niciun client - GALERIE FOTO - 16 Aug 2015

 
Lucrarile la hotelul Grande Hotel San Calogero din Sicilia au inceput in 1954 si au fost finalizate dupa aproape 30 de ani. Desi hotelul a beneficiat de doua "deschideri oficiale", niciun client nu s-a cazat vreodata in acest stabiliment, scrie Daily Mail.

Hotelul a fost construit pe colina Monte Kronio, din apropiere de portul Sciacca, din sudul Siciliei, si ofera o panorama deosebita asupra insulei. Acesta are cinci etaje, este dotat cu 300 de camere si este situat in apropierea unor bai termale renumite din antichitate. Insa, in ciuda tuturor acestor aspecte favorabile, in hotel nu s-a cazat niciodata niciun client.

Potrivit sursei citate, initial, hotelul trebuia sa fie deschis oficial la inceputul anilor '80, insa in urma unor neintelegeri intre autoritati si constructori, hotelul a ramas inchis si a fost lasat in paragina.

Cativa ani mai tarziu, hotelul a fost din nou modernizat si programat sa fie deschis in 1993. Insa, a aparut o noua problema. In ciuda lucrarilor care s-au desfasurat pe parcursul a zeci de ani, hotelul nu beneficia de o conectare corecta la sistemul de canalizare.

Pentru ca un contract fusese deja semnat cu o firma care sa managerieze hotelul, autoritatile locale au fost nevoite sa plateasca in 2010, dupa mai multi ani de procese, despagubiri de 800.000 de euro firmei La Montagnola, care se angajase sa se ocupe de hotel, dar in final nu a putut sa o faca.

Citeste aici continuarea!Da mai departe: