Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3389
Marti, 1 decembrie 2020
04:11:52

Oprescu, in ultimul interviu inaintea retinerii: Ma sperie balanta justitiei, aia legata la ochi - 06 Sep 2015

 
Primarul general, Sorin Oprescu, retinut pentru fapte de coruptie, declara in ultimul interviu inaintea retinerii, ca de cele mai multe ori balanta justitiei nu este in echilbru si ca asta il sperie, sustinand ca este nevinovat, dar "delatiunea a ajuns sport national".

Oprescu declara, intr-un interviu acordat jurnalistei Ioana Raduca, cu putin timp inaintea retinerii sale de catre DNA, si publicat pe blogul acesteia, ca se stie curat, ca toate acuzatiile care i-au fost aduse de-a lungul timpului legate de proprietati sau conturi s-au dovedit a fi false, dar ca il sperie faptul ca "balanta justitiei nu este echilibrata".

"Ce sa fac doamna? Sa stau toata ziua sa afirm ca NU? O sa zica -ba, asta e mincinos! Imi vad de treaba mea si de drumul meu. Nu asta ma sperie, ma sperie balanta justitiei, aia legata la ochi. Justitia chiar trebuie sa fie oarba si sa nu fie discutabila, dar vezi de cele mai multe ori ca balanta nu este in echilibru, te sperii, te sperii de nesansa. Fiecare om are partea lui ascunsa, are ceva de reprosat, dar de aici si pana la fapte...Delatiunea a ajuns un sport national, cozile facute la DNA ca sa aiba ceva de spus, asta mie nu-mi miroase a bine", a declarat Oprescu, intr-un scurt fragment publicat pe blogul jurnalistei, preluat de mai multe televiziuni.

Oprescu a mai sugerat ca nu a luat mita pentru ca nu avea niciun fel de obligatii fata de vreun partid.Da mai departe: