Home | Promovare si parteneri | Oameni adevarati | Termeni si conditii | Contact
Star Press - Ziar electronic Constanta
Editia online nr. 3389
Marti, 1 decembrie 2020
04:05:27

Monica Macovei: Demisia lui Oprescu e obligatorie. Coruptia a transformat Bucurestiul in camp tactic al mafiei - 06 Sep 2015

 
Demisia lui Sorin Oprescu din functia de primar general al Capitalei este obligatorie, "coruptia endemica si managementul neperformant de la nivelul administratiei transformand Bucurestiul intr-un camp tactic al mafiei locale", precizeaza Monica Macovei.

"Sorin Oprescu este cel de-al treilea edil din Bucuresti retinut de procurorii DNA, dupa Marian Vanghelie si Andrei Chiliman, fiind cu totii acuzati ca au creat grupuri infractionale prin care furau in mod organizat din banii publici, in interes personal si de grup. Coruptia endemica si managementul neperformant de la nivelul administratiei au transformat de ani de zile capitala intr-un camp tactic al mafiei locale", se arata intr-un comunicat de presa remis MEDIAFAX de M10, formatiunea condusa de Monica Macovei.

Potrivit sursei citate, demisia primarului Sorin Oprescu este obligatorie, ca prim pas pentru recuperarea Capitalei de catre bucuresteni.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost retinut de DNA, sambata noapte, pentru luare de mita, dupa ce ar fi primit 25.000 de euro de la patru denuntatori. Primarul ar fi primit cei 25.000 de euro sambata de la seful unei institutii din primarie, care ar fi intermediat mita.Da mai departe: